Secondary Adv

Aditiv i lengshem per rritjen e qendrueshmerise se strukturave te betonit X-tra LQ, Eko Geolab & Chimica Shpk

Eko Geolab & Chimica Shpk

 Përshkrimi

Aditiv i lengshem per rritjen e qendrueshmerise se strukturave te betonit X-tra LQ

 

X-tra LQ

Impregnante reattivo a base acquosa a penetrazione capillare

 

I papërshkueshëm nga uji dhe mbron betonin në thellësi

Lëreni strukturën të dukshme pa ndryshuar teksturën ose ngjyrën

I papërshkueshëm nga uji në shtytje pozitive dhe kundërthrust

Ai gjithmonë lejon frymëmarrje të shkëlqyer të mbështetësve

I reziston agjentëve kimikë dhe rrit qëndrueshmërinë ndaj cikleve ngrirje-shkrirje

Rrit qëndrueshmërinë e strukturave të betonit, duke parandaluar depërtimin e ujit, kripërave dhe elementeve kimikate të dëmshme nga atmosfera.

Trajtimi është transparent, pa ngjyrë.

Produkti është miqësor me mjedisin dhe pa VOC