Secondary Adv

Solucion hidroizolues kimik me baze uji per cdo lloj murature Easy Gel, Eko Geolab & Chimica Shpk

Eko Geolab & Chimica Shpk

 Përshkrimi

Solucion hidroizolues kimik me baze uji per cdo lloj murature Easy Gel

 

Easy Gel

Barriera chimica contro la risalita capillare

 

I pershtatshem per cdo lloj murature*

Zgjidh në mënyrë efektive dhe definitive problemet e lagështisë

Migron spontanisht drejt lagështirës së pranishme në kapilarë

Krijoni një barrierë homogjene rreth vrimave

Me bazë uji, pa erë dhe pa tretës

Injektohet lehtësisht me fishekë të gatshëm për përdorim

Siguria e kostos së ndërhyrjes