Secondary Adv

Divan klasik chester me tapiceri lekure dhe pelhure KINGSLEY, Nill's Albania

Nill's Albania

 Përshkrimi

Divan klasik chester me tapiceri lekure dhe pelhure

KINGSLEY

 

Duke përfaqësuar me elegancë dhe modernizim  modelin e kolltukut të veshur me tegela, kolltuku Kingsley shfaq një qëndrim ikonik. Kombinimi i pëlhurës prej liri dhe lëkurës e forcon këtë qëndrim; këmbët  prej druri japin një pamje femërore. Ky set  divanesh me jastëk të lëvizshëm, skeleti i të cilit është prej druri shkoze, është i veshur me susta me sfungjer dhe fibra me densitet të ndryshëm.