Secondary Adv

Izolues poliuretani hidrofil qe bymehet, SikaSwell S-2, Sika Albania shpk

Sika Albania shpk

 Përshkrimi

Izolues poliuretani hidrofil qe bymehet, SikaSwell S-2

APLIKIM

-Izolim: të gjitha llojet e fugave të

ndërtimit dhe depërtimeve, depërtime tubash dhe shufrash metalike

mbi mure dhe dysheme

KARAKTERISTIKA & AVANTAZHE

-Aplikim i lehtë, 1 përbërës

-Zgjidhje ekonomike

-Zgjerohet pa dëmtuar betonin e freskët

-Rezistencë e përhershme ndaj ujit

-Ngjitje e mirë mbi shumë nënshtresa

KONSUMIMI

-Tubetë 300 ml: 3,1 m/ majë 15mm dhe 1,8 m/ majë 20mm

-Sallam 600 ml: 6,2 m/ majë 15mm dhe 3,6m/ majë 20mm