Secondary Adv

Ujembledhes betoni parafabrikat, Alstone

Alstone

 Përshkrimi

Ujembledhes betoni parafabrikat

Te gjitha siperfaqet e lemuara, te certifikuara dhe te garantuara

Mund te zgjidhni ngjyren e betonit

 

Dimensionet:

40cm x 30cm x 50cm |

40cm x 30cm x 100cm |