Secondary Adv

Oxhak francez, prej celiku Axis H1400, Rcon-al

Rcon-al

 Përshkrimi

Oxhak francez, prej celiku Axis H1400

Axis H1400 i punuar me dorë është një oxhak francez i projektuar prej çeliku që me siguri do të shtojë dicka madhështore në çdo shtëpi.

Një performancë e jashtëzakonshme e ngrohjes siguron që shtëpia juaj të mbahet e ngrohtë në muajt e ftohtë.

 

Me tullat zjarrduruese të ndërthurura, të montuara manualisht dhe teknologjinë DAFS (Double Air Flow System), oxhaku i drurit i integruar Axis H1400 përfshin përsosmërinë inxhinierike. Zona që është me xhama e cila ka pamje nga jashtë i jep gjithashtu këtij ngrohës druri të prodhuar në Francë një cilësi të shkëlqyer që çmohet shumë.