Secondary Adv

Sharre dore hekuri 2300W Ronix, Inda Company

Inda Company

 Përshkrimi

Sharrë Dore Hekuri #Ronix 5901 / 7103315

 

Kjo pajisje e pabesueshme është projektuar me një motor profesional 2300W për punë të rënda dhe një mbrojtës të shkëndijave për të ofruar një përvojë shumë të këndshme me funksionalitet të jashtëzakonshëm dhe përdorim të përshtatshëm.

 

Për të pasur një përvojë më të mirë të kapjes dhe më shumë kontroll gjatë aplikimeve të ndryshme të prerjes, kjo sharrë prerëse vjen me një dorezë në formë D-je. Sistemi i kyçjes së gishtit ofron sigurinë e përdoruesve krahas një ndërrimi të shpejtë dhe të lehtë të rrotave.

Në fund të fundit, performanca superiore e kësaj sharre prerëse mundëson punë të vazhdueshme për një kohë të gjatë.

 

Kodi: 7103315

Voltazhi: 220-240 V

Frekuenca: 50-60Hz

Pesha: 17 kg

Fuqia: 2300W

Shpejtësia: 4000RPM