Secondary Adv

Pompe nxehtesie portative me motorr me djegie te brendshme, NOVAMAT

NOVAMAT

 Përshkrimi

Pompa nxehtesie portative me motorr djegie te brendshme per:

Pompa e nxehtësisë është ideale nëse keni nevoja për ujitje ose evakuim në vende pa energji elektrike

 

Te dhenat teknike:

- Prurja max 12-18m3/h

- Lartesia 25-60m

- Lartesia max e thithjes 6m

- Lidhjet ne hyrje dhe dalje 1” ; 1-1/2”

- Tipi I karburantit Super Unleaded 95

- Fuqia 2.1-5.6 Hp