Secondary Adv

Pompe qarkullimi nxehtesie, NOVAMAT

NOVAMAT

 Përshkrimi

Pompa te qarkullimit te nxehtesise per:

- Sistemet e ngrohjes

- Sistemet e ventilimit

- Sistemet e ajrit te kondicionuar

- Sistemet e qarkullimit

- Sisteme me 1dhe2 tubacione

- Sistemet e ngrohjes se dyshemese

- Bojlera

- Sistemet solare

- Pompa nxehtesie.

 

Te dhenat teknike:

- Prurja 0.1-52m3/h

- Lartesia 0.2-18m

- Frekuenca 50Hz;60Hz

- Tensioni 230V

- Temperatura maksimale e lejuar e fluidit 110oC