Secondary Adv

Motosharre dhe krasitese degesh ne lartesi Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Motosharra MSA 161 T funksionon me bateri LITHIUM-ION. Ajo është motosharra më e lehtë që kompania STIHL ka prodhuar për këtë kategori. Shumë e përshtatshme për t’u përdorur në zonat e ndjeshme ndaj zhurmave, si hotelet turistike, restorantet, zonat publike, etj. Kjo motosharrë akseleron dhe ndalon me shpejtësi të jashtëzakonshme (16m/s), funksion i cili sjell një precizion të përkryer dhe një performancë të lartë.  Për lloje të ndryshme të baterive, ajo ka kohëzgjatje të ndryshme përdorimi.