Secondary Adv

Motosharre me bateri per nje game te gjere perdorimesh Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Motosharrë me bateri për një gamë të gjerë përdorimesh. Deri në 20% më shumë performancë prerjeje krahasuar me MSA 200 C-B. Kapaciteti i saj i lartë dhe mjeti i saj profesional i prerjes janë të përshtatshëm për një shumëllojshmëri aplikimesh, si prerje të ndryshme të drurit dhe ndërtimi me to. E lehtë në manovrim dhe përdorim, si edhe ergonomike.