Secondary Adv

Motokose ideale per zonat e veshtira per tu arritur Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Model i ri dhe shumë rezistent, i përshtatshëm për kositje bari të fortë, në afërsi të shtëpive. Me fije lehtësisht te zëvendësueshme, dorezë të harkuar dhe të përshtatshme sipas nevojës. Motokosë ideale për cepat e kopshteve, të trotuareve dhe zonave të vështira për t’u arritur.