Secondary Adv

Makineri me lopate dhe litar elektrik, Teknoxgroup Shqiperi

Teknoxgroup Shqiperi

 Përshkrimi

Lopatat me litar Cat® janë ndërtuar posaçërisht për heqjen e sasive të mëdha të djerrinës dhe mineralit, me një fraksion të kostos për ton.