Secondary Adv

Makineri per prodhimin e energjise elektrike, Teknoxgroup Shqiperi

Teknoxgroup Shqiperi

 Përshkrimi

Që prej 1939 setet e gjeneratorëve elektrikë me naftë Cat® furnizojnë me energji elektrike spitale, ujësjellës, centrale energjitike, gurore, anije dhe individë. Nëse ju duhet një burim energjie elektrike, produktet Cat® e sigurojnë atë me suport shërbimi në mbarë botën. Në çdo kohë. Kudo.