Secondary Adv

Krasitese ligustrash AHS 45-16 Bosch, Pina Sh.p.k - Bosch Albania

Pina Sh.p.k - Bosch Albania

 Përshkrimi

Krasitese ligustrash AHS 45-16 Bosch

 

Lehtë dhe e ekuilibruar mirë për shkurtimin e ligustrave. Motori me shpejtësi të lartë 420 W jep prerje të fuqishme, të shpejte dhe të pastrer. Pesha e ekuilibruar me trajtimin ergonomik për rehati në çdo pozicion pune. E lehtë 2.6 kg me dizajn kompakt për trajtim dhe kontroll të lehtë. Gjatësia e tehut 45 cm dhe dizajni i hapësirës së dhëmbëve 16 mm.