Secondary Adv

Laser per pllaka PLT 2 Bosch, Pina Sh.p.k - Bosch Albania

Pina Sh.p.k - Bosch Albania

 Përshkrimi

Laser per pllaka PLT 2 Bosch

 

PLT2 siguron udhëzime të nivelit me prekjen e një butoni. Prodhon dy linja lazeri të ndritshme dhe qartë të dukshme, të cilat janë përafruar saktësisht në kënde 90 °, duke siguruar udhëzime të sakta për referencë të rehatshme dhe të shpejtë. Tre shishka të integruara me flluska mundësojnë pllaka të thjeshta të mureve në modele vertikale, horizontale dhe diagonale.

 

Peshon vetëm 360 gramë, është i lehtë, kompakt, i rehatshëm për t’u përdorur dhe ngjitet lehtësisht në mur nëpërmjet një mbajtëseje të siguruar të murit. Me një saktësi prej +/- 0.5 mm/m dhe një gamë maksimale të punës 7 m, ai siguron përcaktimin dhe rrafshimin e saktë të projekteve të pllakave dhe petëzimit, duke mundësuar rezultate të lehta dhe perfekte.