Secondary Adv

Motosharre universale CHAIN 35 Bosch, Pina Sh.p.k - Bosch Albania

Pina Sh.p.k - Bosch Albania

 Përshkrimi

Motosharre universale CHAIN 35 Bosch

 

Sharra me zinxhir e dizajnuar ergonomikisht për komoditetin maksimal të përdoruesit. Një motor i fuqishëm 1,800 W me një shpejtësi zinxhiri 12 m / s siguron prerje të shpejtë. Një rezervuar i madh vaji i montuar anash me një kapak të rehatshëm fiksimi garanton rimbushjen e lehtë të sistemit të vajosjes me zinxhir automatik.

 

Një frenim i fortë tërheqës siguron mbylljen e plotë të zinxhirit për siguri. Kjo sharrë elektrike me zinxhir është e lehtë për t’u përdorur dhe fleksibël, duke e bërë atë ideale për sharrimin e trungjeve, degëve dhe pemëve të vogla deri në mesatare.