Secondary Adv

Pistolete goditese SDS MAX GSH 27 VC Bosch, Pina Sh.p.k - Bosch Albania

Pina Sh.p.k - Bosch Albania

 Përshkrimi

Pistolete goditese SDS MAX GSH 27 VC Bosch

 

GSH 27 VC Professional me Kontrollin e Vibrimit është vegla përfundimtare në gamën e matrapikeve të shkatërrimit të Bosch. Motori i tij jashtëzakonisht i fuqishëm mundëson një forcë të fuqishme goditje 62 J, duke siguruar fuqinë më të madhe të mundshme të prishjes brenda intervalit. 

Përveç kësaj, sistemi i Kontrollit të Vibrimit ofron një funksionim të rehatshëm dhe përdorim të zvogëluar të lodhjes në aplikime që marrin kohë.