Secondary Adv

Prerese bari, Elektrokose AFS 23-67 Bosch, Pina Sh.p.k - Bosch Albania

Pina Sh.p.k - Bosch Albania

 Përshkrimi

Prerese bari, Elektrokose AFS 23-67 Bosch

 

I përshtatshëm për të gjitha llojet e kositjeve, nga bari i rregullt te barërat e këqija.

Fuqia ekuivalente me 950 watt ofron një performancë të shkëlqyeshme të prerjes.

Dizajni i rregullueshëm i rripave dhe dorezave për të siguruar balancimin optimal të mjeteve në përdorues të ndryshëm.