Secondary Adv

Sharre dore Advanced Cut 18 Bosch, Pina Sh.p.k - Bosch Albania

Pina Sh.p.k - Bosch Albania

 Përshkrimi

Sharre dore Advanced Cut 18 Bosch

 

AdvancedCut 18 është një zgjedhje ideale për prerje dhe përmban një motor 18 V pa karboncina me jetëgjatësi. Asnjë shtrëngim nuk është i nevojshëm falë NanoBlades pa dridhje. Është sharrë ideale për prerje të shpejta dhe të drejta në dru dhe në plastikë deri në 65 mm. Sistemi SDS mundëson ndryshime të thjeshta të tehut për komoditet të shtuar.