Secondary Adv

Trapan shpues me diamant GDB 1600 WE Bosch, Pina Sh.p.k - Bosch Albania

Pina Sh.p.k - Bosch Albania

 Përshkrimi

Trapan shpues me diamant GDB 1600 WE Bosch

 

I dobishëm për shpime në lagështi. Madhësia e këndit të vogël (40 mm) për të punuar afër murit. Mund të përdoret me dorë dhe i palëvizshëm.