Secondary Adv

Vidiator vidhues godites GSB 12V-30 Bosch, Pina Sh.p.k - Bosch Albania

Pina Sh.p.k - Bosch Albania

 Përshkrimi

Vidiator vidhues godites GSB 12V-30 Bosch

 

Kombinimi ideal i konstruksionit kompakt, produktivitetit dhe efikasitetit në kategorinë 12 V: Vidiatori GSB 12V-30 Professional. 

 

Me deri në 26,250 goditje / minutë, ai ofron numrin më të lartë të goditjeve në kategorinë 12 V, duke lejuar shpime të forta me një ndikim deri në Ø 10 mm në beton. Dizajni i tij kompakt lejon trajtim të përsosur dhe punë të lehtë – edhe në kushte të vështira pune. 

 

Me një shpejtësi të lartë prej 1,750 rpm, ky mjet vërtet i gjithanshëm mund të përdoret për një numër të madh detyrash.