Secondary Adv

Rezine e lengshme hidroizoluese me solvent, IZOGRUP shpk

IZOGRUP shpk

 Përshkrimi

Rezine e lengshme hidroizoluese me solvent MAGICA 

 

Është rezinë e lëngshme hidroizoluese me solvent. Produkt inovativ që ju lejon të krijoni hidroizolim me rezistencë të lartë mekanike. Mund të aplikohet edhe në kushte të pafavorshme moti falë procesit të tharjes shumë të shpejtë. Është gjithashtu rezistent ndaj temperaturave shumë të ulëta, deri në -40 °C. Rezistent edhe nëse sipërfaqja mban ujë në mënyrë të vazhdueshme, mund të aplikohet edhe në sipërfaqe të sheshta. Primer: mbi beton, dru, metal, PVC, rrasa dhe pllaka, aplikoni shtresën e parë të produktit me 2-300 g/m2 të holluar me tretësin specifik KSOL. Ngjyrë gri.