Secondary Adv

Shtrese PUR me 1 perberes dhe elasticitet te larte, Sika Albania shpk

Sika Albania shpk

 Përshkrimi

Veshje elastike PUR me rezistencë ndaj rrëshqitjes, rrezeve UV dhe veti hidrizoluese për nënshtresa betoni dhe llaçi çimentoje.