Secondary Adv

Bar artificial me fije 30 mm per kend lojrash te jashtem, FUSHA SPORTI

FUSHA SPORTI

 Përshkrimi

Bar artificial me fije 30 mm per kend lojrash te jashtem

 

Super cilesor.

Teknologji dhe prodhim i diteve te fundit.

Antialergjik per femijet.

Dendesi e madhe e fijeve.

Jetegjatesi shumevjecare.

Perforcim 100% ndaj rrezeve UV.