Secondary Adv

Bar sintetik me fije 20 mm per terrene sportive, FUSHA SPORTI

FUSHA SPORTI

 Përshkrimi

Bar sintetik me fije 20 mm per terrene sportive

Bar sintetik per cdo lloj ambjenti, me fije 20 mm.

Produkt evropian shume cilesor.

Antialergjik per femijet dhe kafshet.

Perforcim 100% ndaj rrezeve UV.