Secondary Adv

Tapet bari artificial sintetik 30-60 mm, FUSHA SPORTI

FUSHA SPORTI

 Përshkrimi

Tapet bari artificial sintetik 30-60 mm

Per kalceto dhe per fusha te medha.

Cilesi malsimale, prodhuar nga firmat me prestigjoze ne Turqi.

Certifikuar nga FIFA.

Jetegjatesi mbi 10 vjet.