Secondary Adv

Panel alumini per veshje fasade Weiss Bond, Weiss Profil Albania

Weiss Profil Albania

 Përshkrimi

Panel alumini per veshje fasade Weiss Bond

 

Paneli i përbërë nga alumini Weiss Bond është i lehtë dhe shumë rezistent ndaj kushteve atmosferike, funksionimit dhe i jep një pamje moderne ndërtesave te reja.

 

I qëndrueshem, i fortë dhe i lehtë

Izolim i lartë i zërit dhe termoizolimit

Lehtë për t'u përdorur

Rezistencë e lartë ndaj ndikimeve të dëmshme atmosferike

Mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë

Dizajn i pastër dhe elegant

Një mori ngjyrash

 

Fushat e aplikimit

 

Gjatë ndërtimit të fasadave te jashtme dhe te brendshme

Në qendrat tregtare, hotele,

qendra ekspozite, panaire etj.

Gjatë restaurimit dhe rinovimit të ndërtesave të përfunduara

Gjatë ndërtimit të jashtëm te strukturave reklamuese dhe tabelave

Stacione metro dhe tunele, aeroporte, stacione treni

 

Dimensions

Panel standart 4 mm X 1250 mm X 3200 mm

Trashësia maksimale e panelit 6 mm

Gjatësia maksimale e panelit 6 000 mm

Gjërësia e panelit 1250 mm – 1500 mm

Toleranca në trashësinë e panelit 0,2 mm

Toleranca në gjatësinë e panelit -2 mm/+2 mm

Toleranca në gjërësinë e panelit 0 mm/+4 mm

Diferencë në diagonale max. 3 mm