Secondary Adv

Profil alumini me veti izolimi termik maksimal Thermo Pro WP85, Weiss Profil Albania

Weiss Profil Albania

 Përshkrimi

Profil alumini me veti izolimi termik maksimal Thermo Pro WP85

 

Thermo Pro WP85 është një sistem alumini me cilësi të lartë me urë termike të ndërprerë, që plotëson standardet më të larta për izolim, stabilitet dhe dizajn.

 

Sistem alumini për dyer dhe dritare me urë termike të ndërprerë.

Gjerësia e montimit të kornizës - 77 mm

Gjerësia e montimit të krahut - 85 mm

Pllakë poliamide e dhomës - Technoform Bautec - 39 mm

Opsione të ndryshme për lustrim me lustrim (nga 24 mm në 60 mm)

Shumëllojshmëri e madhe profilesh si përmasa, forma, përmasa, dizajne dhe hapje.

Mundësia e përdorimit të harduerit për xhamat Euro kanal dhe PVC.

Deri në pesë nyje në çdo cep për forcë më të madhe të kornizës.

2 vula EPDM - të brendshme dhe qendrore

Izolim shtesë në bërthamën e poliamidit