Secondary Adv

Profil alumini per dere me ure termike te nderprere Termo Smart WP78, Weiss Profil Albania

Weiss Profil Albania

 Përshkrimi

Profil alumini per dere me ure termike te nderprere Termo Smart WP78

 

Termo Smart WP78

 

Sistem alumini për dyer dhe dritare me urë termike të ndërprerë.

Gjerësia e montimit të kornizës - 70 mm

Gjerësia e montimit të krahut - 78 mm

Pllakë poliamide - Technoform Bautec - 34 mm

I përshtatshëm për instalim në natyrë

Opsione të ndryshme për lustrim me lustrim (nga 24 mm në 50 mm)

Shumëllojshmëri e madhe profilesh si përmasa, forma, përmasa, dizajne dhe hapje.

Mundësia e përdorimit të harduerit për xhamat Euro kanal dhe PVC.

Deri në pesë nyje në çdo cep për forcë më të madhe të kornizës.

2 vula EPDM - të brendshme dhe qendrore

 

Karakteristika teknike

* Koeficientët e paraqitur janë marrë në Ug = 0,6 W / m2k me xham 44 mm.

 

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë Uw = 1.0 W/m2K

Të papërshkueshme ndaj ajrit Class 4

I papërshkueshëm nga uji Class A9

Rezistencë ndaj erës Class 5C