Secondary Adv

Profil PVC me 5 dhoma per dritare me hapje nga brenda dhe jashte Energy WP5000, Weiss Profil Albania

Weiss Profil Albania

 Përshkrimi

Profil PVC me 5 dhoma per dritare me hapje nga brenda dhe jashte Energy WP5000

 

Sistem PVC me 5 dhoma për dyer dhe dritare me gjerësi montimi 72 mm të kases. Koeficienti i transferimit të nxehtësisë 0,8 W / m2K dhe izolimi i zërit 41dB.

 

Sistem PVC me 5 dhoma për dyer dhe dritare

Gjerësia e montimit të kases - 72 mm

Gjeresia e montimit të kanatit - 72 dhe 80 mm

Mundësia e vendosjes së dritareve me xhama me trashësi të ndryshme / 24 mm, 32 mm, 40 /

 

Sistemi ofron një shumëllojshmëri të gjerë profilesh, të cilat lejojnë të bëhen konstruksione me variante të ndryshme hapjeje dhe konfigurime të ndryshme si:

 

- dritare me hapje nga brenda;

- derë me hapje nga brenda;

- derë me hapje nga jashtë;

- Struktura PVC dhe alumini në 90 ° dhe me çdo kënd midis tyre

- dyer dhe dritare me një ose dy kanata / te cilat kombinohen me pjesë që nuk hapen /

- mekanizëm special - hapje rrëshqitëse - VW

 

Profili i  çelikut me trashësi 1,5 mm dhe 2,0 mm i ben dritaret me solide (sipas madhësisë), i cili eshte i njejte si per Kasen ashtu dhe kanatin e dritares.

 

Ngjitës i bashkëekstruduar në sistemet PVC prej TPV, i cili lehtëson punën gjate montimit

 

Kanal special i kanatit për instalim të shpejtë dhe të lehtë.

 

/ Qendra e sistemit - 13 mm /

 

Karakteristikat teknike

*Koeficientet e paraqitur jane marre per nje dritare me xham 40 mm

 

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë 0.8 W/m2K

Izolim akustik 41 dB

Të papërshkueshme ndaj ajrit Class 4

Të papërshkueshme ndaj ujit Class A8

Rezistencë ndaj erës Class 5A/5B