Secondary Adv

Profil PVC me 6 dhoma per dritare me kanate Expert WP6000, Weiss Profil Albania

Weiss Profil Albania

 Përshkrimi

Profil PVC me 6 dhoma per dritare me kanate Expert WP6000

 

Sistem PVC me 6 dhoma me gjerësi montimi te kases 72 mm. Koeficienti i transferimit të nxehtësisë Uw = 0,8 W / m2K dhe izolimi i zërit Rw = 41 dB.

 

Sistem PVC me 6 dhoma për dyer dhe dritare

Gjerësia e montimit të profilit të kases - 72 mm

Gjerësia e montimit të kanatit - 72 dhe 80 mm

 

Mundësi për vendosjen e xhamave me trashesi të ndryshme / 24 mm, 32 mm, 40 mm /

 

Sistemi ofron një larmi profilesh që lejojnë krijimin e konstruksioneve me lloje të ndryshme hapjeje dhe konfigurimi:

 

- Dritarja hapet nga brenda

- Hapja e derës nga brenda

- Hapja e derës nga jashtë

- Konstruksione PVC dhe alumini prej 90 ° dhe një kënd i rastësishëm midis tyre

- Dyer dhe dritare me një ose dy kanate / të kombinuara me pjesë që nuk hapen /

- Mekanizëm special - hapje me rrëshqitje - VW

 

Profili shtesë prej çeliku me gjerësi 1,5 mm dhe 2,0 mm i ben dritaret me solide / në varësi të madhësisë / - I cili eshte I njejte si per profilin e kases ashtu dhe per ate te kanatit

 

Ngjitës i bashkëekstruduar në sistemet PVC prej TPV ne ngjyre gri ose te zeze, i cili lehtëson punën gjate montimit

 

Kanal special i kanatit për instalim të shpejtë dhe të lehtë.

 

/ Qendra e sistemit - 13 mm /

 

Karakteristikat teknike

* Koeficientët e paraqitur janë marrë për një dritare me dopio  xham 40 mm.

 

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë 0.8 W/m2K

Izolim akustik 42 dB

Të papërshkueshme ndaj ajrit Class 4

Të papërshkueshme ndaj ujit Class A8

Rezistencë ndaj erës Class 5A/5B