Secondary Adv

Sistem alumini per dritare me xham dopio Lightech WP40, Weiss Profil Albania

Weiss Profil Albania

 Përshkrimi

Sistem alumini per dritare me xham dopio Lightech WP40

 

Sistem alumini për dritare dhe dyer me urë termike të vazhdueshme ( pa nderprere ) dhe gjerësi montimi të kases - 37 dhe 40 mm.

 

Sistem alumini për dyer dhe dritare me urë termike të vazhdueshme ( pa nderprere )

Gjerësia e montimit të kasave - 37 mm dhe 40 mm

I përshtatshëm për montim në dyer dhe dritare

Variante të ndryshme për xham dopio / 20 mm / dhe me xham tek / 4 mm /

Shumëllojshmëri e madhe profilesh si ne përmasa, forma, dizajne, hapje dhe konstruksione

Euro - kanal për kase

Shumëllojshmëri formash - si të drejta, ashtu dhe të rrumbullakosura

Përdorim i nyjeve universale për instalim të shpejtë dhe të lehtë