Secondary Adv

Sistem PVC me 3 dhoma per dere dhe dritare Essential WP3000, Weiss Profil Albania

Weiss Profil Albania

 Përshkrimi

Sistem PVC me 3 dhoma per dere dhe dritare Essential WP3000

Gjerësia e montimit të profilit të kases - 60 mm

Gjerësia e montimit të profilit të kanatit  - 60 mm

Mundësi për te vendosur xhama me gjerësi të ndryshme / 24 mm, 32 mm /

Sistemi ofron një larmi profilesh që lejojnë krijimin e konstruksioneve me lloje të ndryshme hapjeje dhe konfigurimi:

 

- Dritarja hapet nga brenda

- Hapja e derës nga brenda

- Hapja e derës nga jashtë

- Konstruksione prej 90 ° dhe një kënd i rastësishëm midis tyre

- Dyer dhe dritare me një ose dy krahe / të kombinuara me pjesë që nuk hapen /

 

Profili shtesë prej çeliku me gjerësi 1,5 mm dhe 2,0 mm siguron qe dritaret te jene me solide / në varësi të madhësisë /, i njejte me profilin e kases dhe profilin e kanatit te dritares

 

Mbyllja TPV në profilet PVC siguron lehtësi gjatë montimit

 

Një kanal i veçantë i profilit të kanatit për instalim te shpejte dhe te lehte te pajisjeve

 

/ Qendra e sistemit 13 mm /

 

Karakteristikat teknike

 

*Koeficientët e paraqitur janë marrë për një dritare me xham 32 mm.

 

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë 1.0 W/m2K

Izolim akustik 39 dB

Të papërshkueshme ndaj ajrit Class 4

Të papërshkueshme ndaj ujit Class A8

Rezistencë ndaj erës Class 5A/5B