Secondary Adv

Sistem PVC me 4 dhoma per dere ballkoni Smart WP4000, Weiss Profil Albania

Weiss Profil Albania

 Përshkrimi

Sistem PVC me 4 dhoma per dere ballkoni Smart WP4000

 

Gjerësia e montimit të kases - 60 mm

Gjerësia e montimit të kanatit - 60 mm

Mundësia e vendosjes së dritareve me dy xhama me trashësi të ndryshme / 24 mm, 32 mm /

Sistemi ofron një shumëllojshmëri të gjerë profilesh, të cilat lejojnë të bëhen konstruksione me variante të ndryshme hapjeje dhe konfigurime të ndryshme si:

 

- dritare me hapje nga brenda;

- derë me hapje nga brenda;

- derë me hapje nga jashtë;

- Struktura PVC dhe alumini në 90 ° dhe me çdo kënd midis tyre

- Dyer dhe dritare me një ose dy krahe / te cilat kombinohen me pjesë që nuk hapen /

 

Profili i çelikut 1,5 mm dhe 2,0 mm i trashë, e ben ditaren me solide (sipas madhësisë)

Ngjitës ne sistemet PVC nga TPV, i cili lehtëson punën gjatë instalimit

Kanal special i kanatit , i cili siguron instalim të shpejtë dhe të lehtë të pajisjeve

/ Qendra e sistemit - 13 mm /

 

Karakteristika teknike

* Koeficientët e paraqitur janë marrë për një dritare me xham 32 mm.

 

Koeficienti i transmetimit të nxehtësisë 1.0 W/m2K

Izolim akustik 40 dB

Të papërshkueshme ndaj ajrit Class 4

Të papërshkueshme ndaj ujit Class A8

Rezistencë ndaj erës Class 5A/5B