Secondary Adv

Sistem rreshqites alumini me instalim per rrjete mizash Slidetech WP30, Weiss Profil Albania

Weiss Profil Albania

 Përshkrimi

Sistem rreshqites alumini me instalim per rrjete mizash Slidetech WP30

 

SLIDETECH Sistem rrëshqitës alumini me urë termike të vazhdueshme (te pa nderprere), i përshtatshëm për instalim të brendshëm dhe të jashtëm.

 

Sistem alumini - rrëshqitës me urë termike të vazhdueshme ( pa nderprere )

I përshtatshëm për instalim të brendshëm dhe të jashtëm.

Opsione për vendosje dopio xham -20/24 mm dhe xham të vetëm - 4/10 mm

Opsione për instalim shtesë të një rrjete rrëshqitëse kundër mushkonjave

Opsione për zgjedhjen e kases me një, dy dhe tre shina.

Kanate të veçantë për xham tek ose xham dopio