Secondary Adv

Sixhade tradicionale per vile, Loca & Dinarsu

Loca & Dinarsu
Sixhade tradicionale per vile

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

DIZENJO:Klasike-Sixhade

PERMASAT

TAPET: 160x220cm;200x250cm;200x290cm

RRUGICE:0.66cm,0.80cm.

CILËSIA:Poliester.

BAZA:Taban i endur

PASTRIMI:Mund të lahet nga rondele profesionale.

KUJDESI·

• Lexoni udhëzimet e kujdesit në etiketën e tapetit.·

• Struktura e fijeve dhe tekstura e çdo qilimi është e ndryshme, prandaj edhe pse janë të ngjashme, pastrimi i çdo tapeti është i ndryshëm.·

• Mos përdorni zbardhues kur lani qilimat.·

• Pas larjes duhet të thahet duke u shtruar dhe nuk duhet të ekspozohet në rrezet e diellit direkte.·

• Mos shtroni tapetin tuaj në dysheme të lagura të sapofshira prisni që dyshemeja të thahet.

 

Prodhohet me teknikën e thurjes me fije poliesteri. Është i përshtatshëm për përdorim në sallon, korridor, kuzhinë etj.Kur shfaqet njolla, pastrojeni menjëherë dhe duke e ngurtësuar mund të lahet në rondele.Për detaje të tjera të kujdesit dhe përdorimit mund të merrni informacion nga etiketa e tapetit.