Secondary Adv

Ashensor elektrik per pasagjer RC, HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k

HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k

 Përshkrimi

Ashensor RC elektrik per pasagjer me kapacitet 300-1425 Kg dhe me shpejtesi 1-2.5 m/s.