Secondary Adv

Ashensor pasagjeresh hidraulik Elli Max-S, HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k

HASIMAJ ELEVATOR COMPANY Sh.p.k

 Përshkrimi

Ashensor Elli Max-S hidraulik per pasagjer me kapacitet 1500-3000 Kg dhe me shpejtesi 0.15 m/s.