Secondary Adv

Trapuntino dopio pambuk, Gesart Home

Gesart Home

 Përshkrimi

Marka Reveer made in Italy

Trapunto dopio 100 % pambuk

Ideale për stinën e vjeshtës

Përmasa 265 cm x 290 cm (për krevat dopio dhe super dopio)