Secondary Adv

Set ndricimi me fotovoltaik, Panele Besi

Panele Besi

 Përshkrimi

Ndriçim fotovoltaik për vende ose zona ku nuk ka energji elektrike.

 

Setet në fotot janë të bëra gati dhe përdoren vetëm për NDRIÇIM pa limit dhe KARIKIM TELEFONI. Çmimet e seteve si më poshtë:

 

Set ndriçimi 50 watt

Çfarë përfshin: 1 panel 50wat, 1 bateri 12v40 amper, setin për ndriçim me 2 llampa dc dhe rregullator

 

Set ndriçimi 100 watt

Çfarë përfshin: 1 panel 100wat, 1 bateri 12v40 amper, setin për ndriçim me 2 llampa dc dhe rregullator

 

Set ndriçimi 100 watt+

Çfarë përfshin: 1 panel 100wat, 1 bateri 12v100 amper, setin për ndriçim me 2 llampa dc dhe rregullator