Secondary Adv

Gres Porcelan Bianco Statuario Venato, Demaj Stone

Demaj Stone

 Përshkrimi

Gres Porcelan Bianco Statuario Venato

 

Gres porcelani në fasada, dysheme, veshje dhe mure – Një kombinim i dizajnit dhe funksionalitetit.

 

Perdorimi: 

- Lavamane

- Banko kuzhine

- Mure dhe dysheme

- Pishina dhe qendra Wellness

- Fasada

- Dekor i brendshëm dhe i jashtëm

- Tavolina

- Dekore

- Realizime te ndryshme