Secondary Adv

Mermer Explosion Blue, Demaj Stone

Demaj Stone

 Përshkrimi

Mermer Explosion Blue

 

Pllakat e mermerit kanë një bukuri të përjetshme. Nuk ka dy pjesë kurrë identike. Mermeri ka hipnotizuar artizanë dhe dekoratorë gjatë gjithë historisë. Mermeri është një gur metamorfik që ishte një pjesë qendrore e arkitekturës klasike të Greqisë së Lashtë dhe Romës. Ky mermer elegant natyror është i përshtatshëm për mur dhe dysheme, në të gjitha pronat komerciale dhe banesa. Mbetet një artikull prestigji në botën e sotme të dizajnit.

 

- Pllaka mermeri 

- Skulptura prej mermeri, me gdhendje

- Dekor te brendshem, veshje muresh 

- Kolona mermeri për dekorim te brendshem dhe te jashtem te fasades

- Shkalle mermeri

- Veshje totale tualetesh me pllaka mermeri, lavamane dhe bango

- Bango kuzhine me derdhje, mermer. 

- Dekore hotelesh, vilash, baresh, restoranesh.