Secondary Adv

Quartz K19Z, Demaj Stone

Demaj Stone

 Përshkrimi

Quartz K19Z

 

Kuarci është një përbërës kimik që përbëhet nga një pjesë silikoni dhe dy pjesë oksigjeni. Eshtë dioksidi i silikonit (SiO2). Eshtë minerali më i bollshëm që gjendet në sipërfaqen e Tokës, dhe vetitë e tij unike e bëjnë atë një nga substancat natyrore më të dobishme.

 

- Banake kuzhine me quartz

- Bango kuartzi per kuzhina gatimi 

- Veshje me quartz 

- Kuarc per ishull kuzhine

- Dekore te brendshme me kuartz

- Suprina dhe veshme me kuartz

- Pllaka kuarci modele te ndryshme.