Secondary Adv

Smart lock per dere me kontroll me wifi, telefon, pult, shenje gishti Nuki, Smart Home Albania

Smart Home Albania

 Përshkrimi

Smart lock per dere me kontroll me wifi, telefon, pult, shenje gishti Nuki

 

Çelesat jane histori e te shkuares, gjithcka ju duhet eshte Nuki e montuar ne deren tuaj.

 

-Nuki e kthen deren tuaj ekzistuese ne smart

-Dera hapet me aplikacion ne celular

-Mundesi per hapje me tastiere me kod

-Mundesi hapje me tastiere me kod & shenje gishti,

-Mundesi hapje me Pult

-Nuki mund te programohet nepermjet aksesoreve te vete te hapet vete ne momentin qe ju afroheni tek dera, apo kur ju jeni afer dhe i bini ziles se shtepise tuaj.

-Ne rast se nuk keni tastiere dhe as telefonin me vete , dera hapet me celes mekanik

-Produkt i Certifikuar per normat e sigurise

-Lidhet me Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit

-Zgjidhje ideale per Menaxhim AirBnb

-Mundesi menaxhimi dhe planifikimi per hapje/mbyllje te deres per femijet, personel sherbimi apo miq

-Ju dini ne cdo moment statusin e deres tuaj , nese eshte e mbyllur apo e hapur

-Nuki programohet te mbylle shulat e deres tuaj ne orare te caktuara apo cdo here shtyhet.