Secondary Adv

Panel per kontroll ndricimi, temperature, grila, audio ne smart home Tyba, Smart Home Albania

Smart Home Albania

 Përshkrimi

Panel per kontroll ndricimi, temperature, grila, audio ne smart home Tyba

 

Tyba Home 

-Panel Kontrolli multifunksional

-Kontroll Ndricimi

-Kontroll Skenaresh

-Kontroll grila & perde

-Kontroll Kondicionimi , ON/OFF, temperature, modalitet

-Kontroll Audio, Play Pause Next Previous & Volume

-Protokoll komunikimi KNX, Crestron, Control4, RTI

-Design unik

-Disponibilitet ngjyrash dhe finiturash

-Zgjidhja perfekte per ambientet e investuar dhe moderne per ti dhene Final-Touch