Secondary Adv

Panel kontrolli multifunksional per smart home Tyba, Smart Home Albania

Smart Home Albania

 Përshkrimi

Panel kontrolli multifunksional per smart home Tyba

 

Tyba Home 

-Panel Kontrolli multifunksional

-Kontroll Ndricimi

-Kontroll Skenaresh

-Kontroll grila & perde

-Kontroll Kondicionimi , ON/OFF, temperature, modalitet

-Kontroll Audio, Play Pause Next Previous & Volume

-Protokoll komunikimi KNX, Crestron, Control4, RTI

-Design unik

-Disponibilitet ngjyrash dhe finiturash

-Zgjidhja perfekte per ambientet e investuar dhe moderne per ti dhene Final-Touch