Secondary Adv

Pllake per fasade me izolim superior GUARDEX, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Pllake per fasade me izolim superior GUARDEX

 

Knauf Guardex është pllakë për fasadë, e padjegshme, me peshë të lehtë, miqësore ndaj mjedisit dhe rezistente ndaj mykut, ujit e zjarrit.

Gjithashtu ofron edhe përshkueshmëri superiore të ajrit.

 

Avantazhet e veçanta

- Përdorim universal

- Qëndrueshmëri e lartë për mure të larta, ngarkesa fiksimi më të mëdha dhe sipërfaqe më të forta

- Material i pa djegshëm me strukturë të tillë që siguron qëndrueshmëri në raste zjarri

- Izolim i lartë akustik falë materialit special

- E lehtë në përdorim , mund të përkulet e prihet lehtë

- Absorbim i vogël i ujit si dhe stabilitet dimensional në bymim dhe tkurrje nga ndryshimet e kushtet atmosferike