Secondary Adv

Boiler uji me klas energjie A Lydos Hybrid Ariston, Thermo Group Albania

Thermo Group Albania

 Përshkrimi

Boiler uji me klas energjie A Lydos Hybrid Ariston

 

Lydos Hybrid, boileri i parë elektrik elektrik me teknologji hibride në klasin A!

 

Pozicioni - Vertikal

Kapaciteti - 80L, 100L

 

EFICENCË E LARTË

Produkt i karakterizuar nga funksione të larta energjetike, ulje e konsumit dhe e emetimeve ndotësve.

 

TITANIUM PLUS

Teknologji ekskluzive e veshjes së lyerjes me titan.

 

INSTALIM I LEHTË

Një produkt i lehtë për t'u instaluar.

 

DIZAJN ITALIAN

Produkti dallon për një dizajn italian ekskluziv.

 

Thermo Group eshte distributor zyrtar i markes Ariston Thermo Group ne Shqiperi