Secondary Adv

Ngrohes elektrik uji Ariston Velis Pro, Thermo Group Albania

Thermo Group Albania

 Përshkrimi

Ngrohes elektrik uji Ariston Velis Pro

 

Ngrohësi elektrik i ujit VELIS PRO që kursen hapësirë ​​thelbësore tani përfshin një rezistencë krejt të re të emaluar për mirëmbajtje të thjeshtuar dhe rritje të qëndrueshmërisë së produktit.

 

E projektuar posaçërisht për të zëvendësuar ngrohësinë e ujit deri në 150L, ​​është i përshtatshëm për hapësira të ngushta falë thellësisë së saj prej 27 cm.